The Clashers Gaming
The Clashers Gaming
  • 238
  • 25 129 053
  • Член от 26.10.2018 г.
Това е изцяло Gaming канала на The Clashers. Тук ще откриете всички игри, които играхме в главния канал The Clashers, a и много повече. Подновяваме сериите на Clash of Clans, Clash Royale, Last Day on Earth, Fortnite, GTA V и други нови заглавия, които се очакват да излезнат. В този канал ще има единствено GamePlay! За ТОП класации, 50 Невероятни факти и другите серии насочете се към Главния канал - The Clashers!

Видео
Може ли MORTIS да доминира Showdown в Brawl Stars?
Може ли MORTIS да доминира Showdown в Brawl Stars?
преди ден
Днес реших да се пробвам с един от най-малко играните бролери за showdown в Brawl Stars, а именно Мортис. Не знам при вас как е, но на мен лично ми е много трудно. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Showdown е един от любимите ми модове в играта Brawl Stars и да ви кажа честно само един-два пъти съм го играл с Мортис. Все са ме убивали в началото още и съм се отказвал. За това днес реших да играя с него докато не направя победа. А то какво стана!!! #BrawlStars #Showdown #Mortis Направих няколко много интересни игри с Mortis и за моя изненада се получиха направо невероятно добре. Ще видите в епизода обаче дали успях да достигна до победата! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Няма такава игра!
Няма такава игра!
преди 8 дни
Дълго време пазих един риплей, който исках да ви споделя и най-накрая дойде този момент. Подобрих си един рекорд в Brawl Stars, но какъв? 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Поради местенето ми имах малко затруднения да снимам на различни игри и за това няма много епизоди напоследът, за което се извинявам, но лека полека влизаме в норма. Скоро може да очаквате и нови неща, но имам още да се нагласям към новото студио! #BrawlStars #TheClashers #Gaming Иначе пред близо 2 дни направих една игра на showdown в Brawl Stars, която стана направо трепач. За това и дълго време я пазих и не играх, за да не се изтрие. Днес дойде момента да я споделя с вас. Надявам се да ви хареса. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако е така може да праснете по един сериозен палец нагоре в подкрепа, благодаря ви!
Помните ли Dark Echo?
Помните ли Dark Echo?
преди 17 дни
Отново завръщаме някои от игрите, които не играя толкова често в канала и една от тях е Dark Echo. Помните ли я? 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Тази игра е доста забавна и интересна, да не говорим, че през цялото време те държи под напрежение, което е много яко. Dark Echo я открихме благодарение на адна от класациите ми в главния канал и от тогава реших да я играя в този канал #DarkEcho #TheClashers #Gaming Иначе нивата стават все по интересни, но нещо ми се струват прекалено лесно. Стигнах обаче до едно такова, което не успях да мина и ми беше много трудо. За това прекъснахме до следващия епизод. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Суперсел, СПРЕТЕ да ми взимате парите в Brawl Stars!
Суперсел, СПРЕТЕ да ми взимате парите в Brawl Stars!
преди 14 дни
Нова оферта, нови пари на вятъра в играта Brawl Stars! Всеки път си казвам, че ще спра да им давам, но всеки път ме подлъгват. Какво да се прави. 🙌 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ▶️ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🎮 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Цял ден не бях играл Brawl Stars и през нощта се сетих да направя едно видео, как отварям новата оферта и си купувам скина на Леон. Той наистина е много готин и се радвам, че си го взех. Все пак обаче струва 80 джема, което не е малко. #BrawlStars #Leon #Skin Направих и няколко интересни игри с него и се забавлявах доста, макар и късният час. Надявам се и вас да съм разсмял поне малко. Ако четете това описание, пишете ми в коментарите дали е така, като споменете ОПИСАНИЕ, за да разбера. :) Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Дано това видео да ви е харесало и ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре!
Кой ги мисли тези неща в Last Day on Earth?!
Кой ги мисли тези неща в Last Day on Earth?!
преди 17 дни
Една игра, която не сме играли от много месеци насам - Last Day on Earth. Всеки път когато се логна откривам нови и нови неща. Но дали е още интересна? 🛒 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 📘 Поръчай "Топ Мистериите на света" тук: bit.ly/2O6xJXR 📕 Поръчай "Топ Мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI 🔔 Абонирайте се: bit.ly/2w9ePIq 🎮 Гейминг канал: bit.ly/2Jn9mCe 👕 Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k 🙌 Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Честно, някой път наистина се чудя кой е дизайнерът на всички тези зомбита и как ги измисля толкова гнусни. Няма майтап. Може да не влизам често в Last day on Earth, но всеки път се изумявам от нови и нови дезайни. :) #LDOE #TheClashers #Gaming Иначе играта май си е все същата! ГРЕШКА! Толкова много нови неща са добавили, че не знам дали няколко ще мога да наваксам. Става така, че всеки месец има голяма промяна, а аз съм изпуснал поне 5-6... Какво да се прави. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Дано това видео да ви е харесало, въпреки, че съм голям нууб. Ако е така може да праснете по един палец нагоре.
Пазете се от вещицата в Clash Royale!
Пазете се от вещицата в Clash Royale!
преди 17 дни
Днес най-накрая успях да максна една от най-силните карти в играта Clash Royale и нямам търпение да ви покажа един-два дека, които измислих. ✦ Играта на Trust Gaming: bit.ly/35zuDT9 📘 Поръчай НОВАТА ми книга тук: bit.ly/2O6xJXR ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Една игра, която наистина не съм играл отдавна и се радвам, че имах време да запиша един епизод на нея. Може да ви се струва странно, но аз все още играя Clash Royale и се забавлявам много. Да, не е както преди, но все още си я пускам Даже напоследък си събирам определени карти, които искам да максна и гледам да трейдвам редовно в клана. Ако искате може да се присъедините към нас. Днес ще изпробвам няколко дека, които си измислих сам и да ви кажа честно може би има потенциал в тях. Естествено са крайно небалансирани според стандартите с Clash Royale, но мисля че ще станат. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
НАЙ-СМЕШНИТЕ СКИНОВЕ В BRAWL STARS!
НАЙ-СМЕШНИТЕ СКИНОВЕ В BRAWL STARS!
преди 20 дни
Ако сте виждали новите снимки на играта, които от Supercell разпространиха, то сигурно сте забелязали няколко супер весели скина, които са ви се сторили нереални. Е, днес ще ги разгледаме. 📘 Поръчай НОВАТА ми книга тук: bit.ly/2O6xJXR ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес реших да посвета един епизод на малко по-забавните скинове в Brawl Stars, които сме виждали напоследък. Става въпрос за El Primo, Leon и Carl. Те са вдъхновени от анимационни герои от Южна Кореа и са наистина уникални. #BrawlStars #Skins Иначе имам и една друга изненада за вас - стигам до 12 000 купи в Brawl Stars и отварям Mega Box-a, който е от Trophy Road-а. Дали ми се падна нещо интересно или е поредното разочарование? Ще гледате в епизода! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Искрено се надявам това видео на Brawl Stars и новите скинове в играта да ви е харесало и ако е така, може да ме покрепите чрез един палец нагоре. Не забравяйте да се абонирате за канала с камбанката!
Топ 10 неща, които НАЙ-МНОГО МРАЗЯ в Brawl Stars
Топ 10 неща, които НАЙ-МНОГО МРАЗЯ в Brawl Stars
преди 27 дни
Днес реших да споделя нещата, които най-много мразя в играта Brawl Stars. Дали ще съвпаднат с вашите представи? 📘 Поръчай НОВАТА ми книга тук: bit.ly/2O6xJXR ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial От много време насам искам да споеделя някои работи свързани с играта и най-вече това за нещата, които най-много ме дразнят в нея. Сигурен съм, че сред вас има играчи, които споделят моето мнение и се ядосват на определени аспекти на Brawl Stars също като мен. #BrawlStars #top10 Направих една своеобразна класация на всички неща, които най-много мразя в Brawl Stars и ви разказвам защо това е така. Много ще се радвам да чуя и вашето мнение по въпроса, така че коментирайте на воля. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Много ще се радвам ако ме подкрепите с един палец нагоре и се абонирате за канала ако искате още игри като Brawl Stars.
НИКОГА НЕ ИГРАЙТЕ ТАЗИ ИГРА!
НИКОГА НЕ ИГРАЙТЕ ТАЗИ ИГРА!
преди месец
Днес ще поиграем една игра, която е считана за една от най-страшните в интернет. Продължете към видеото само ако ви стиска! 📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR Тази игра стои на десктопа ми вече няколко месеца и чака да запиша епизод на нея. Да си призная, всички ревюта, които четох бяха толкова покъртителни, че не ми се изкаше да започвам. Най-накрая намерих време обаче и записах епизод. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial За първи път се впускам в такъв тип игра на компютър и то с толкова добра графика. Наистина всичко изглежда много реалистично и да ви кажа честно играх с интерес. Естествено джъмп скеър моментите бяха в изобилие и на няколко пъти подскачах. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Може би ми отне около 2 часа за да я мина цялата, но определено имаше някои загадки, които трябваха да се решават. Особено тази с орела, която ми отне 2-30 минути. Много ще се радвам ако оставите по един лайк в подкрепа и се абонирате за канала за още.
TOWN HALL 13 ИДВА В CLASH OF CLANS! - ПОТВЪРДЕНО!
TOWN HALL 13 ИДВА В CLASH OF CLANS! - ПОТВЪРДЕНО!
преди месец
Днес ще разгледаме едно доказателство, че Town Hall 13 идва в играта. То представлява едно видео, което беше пуснато от самите тях. 📘 Поръчай НОВАТА ми книга тук: bit.ly/2O6xJXR ✦ Купи "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Отдавна не е имало епизод на Clash of Clans и за това днес се завръщаме с голяма новина, която очакваме да стане реалност декември. Става въпрос на Town Hall 13! Нямам търпение да видя какво са ни подготвили от Supercell този път #ClashofClans #TownHall13 #confirmed Ще изгледаме едно специално видео, което беше разпространено от Supercell и съдържаше много улики водещи към едно нещо. Потвърждаването на Town Hall 13 в Clash of Clans. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Този ГЕРОЙ е най-силен, но НИКОЙ не го играе! - Brawl Stars
Този ГЕРОЙ е най-силен, но НИКОЙ не го играе! - Brawl Stars
преди месец
Днес искам да ви покажа някои интересни статистики директно от създателите на играта. По-специално един бролер, който е супер силен, но е най-малко игран! 📘 Поръчай НОВАТА ми книга тук: bit.ly/2O6xJXR В днешният епизод на Brawl Stars ще поговорим за един бролер, който е игран от 0.9% в случаите, но има успеваемост от 52%, което направо лудница. Може да не ви се вижда много, но повярвайте ми, в сравнение с другите си е постижение. ✦ Купи първата ми книга тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Няма да разкривам кой е той, но съм сигурен, че много от вас ще предположат правилно в коментарите под това видео за Brawl Stars. Иначе аз напредвам с купите и се развивам добре, поне според моите стандарти. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Но кой герой е най-силен, но никой не играе с него? Ще разберете от видеото за това тайно оръжие, на което попаднах. Искрено се надявам това видео да ви е харесало и ако е така може да ме подкрепите с един палец нагоре. Благодаря ви! ❤️
Похарчих 20лв. за скинове в Brawl Stars... Заслужава ли си?
Похарчих 20лв. за скинове в Brawl Stars... Заслужава ли си?
преди месец
Днес реших да се възползвам от една оферта в играта Brawl Stars и да си закупя всички скинове на героите по случай Halloween. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Въпросът дали си струва да се харчат пари за скинове в Brawl Stars излиза на дневен ред отново. Само за да може героите да изглеждат по различен начин даваме някой път доста пари, което е странно. Това няма да ви помогне да прогресирате напред, промяната е чисто визуална. За това днес се надявам да ми помогнете и да решим дали цялото това нещо си струва. Похарчих общо 420 джема за нови скинове, които са яки, но чак пък толкова... Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Дано видеото да ви е харесало и ако е така може да праснете по един лайк за подкрепа!
Топ 3 НАЙ-ДОСАДНИ евента за игра в Brawl Stars
Топ 3 НАЙ-ДОСАДНИ евента за игра в Brawl Stars
преди месец
Днес изброяваме кои са най-досадните game modes за игра в Brawl Stars според мен. Дали и при вас е така? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Има моменти, в които разполагаме с малко време да поиграем на любимата ни игра Brawl Stars и просто искаме да си направим кефа. Отваряме играта и виждаме, че са ни останали само такива модове, които не ни кефят. Не знам за вас, но при мен е доста изнервящо. #BrawlStars #Events Днес ще изброим точно тези ивенти, които най-много ме дразнят и ги играя по принуда. Искам просто да си взема токените и да се махам. Някой пут обаче не става толкова лесно. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Много се надявам този епизод на Brawl Stars да ви хареса и ако е така да му праснете по един палец нагоре.
Тази игра на Supercell умря за един месец!
Тази игра на Supercell умря за един месец!
преди месец
Днес ще гледате може би посления епизод на играта Rush Wars, защото тя вече тотално спря да бъде интересна. Не знам какво точно са мислили за нея, но явно не им се е получило особено добре. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Спомняме си целия хайп около новата игра Rush Wars, която е още в бета тестове, но може да се свали от всичко, ако направите някои настройки по магазина, от който си сваляте апликации. Да ви кажа честно в началото си мислих, че ще успее да стане хит, но колкото повече играех, толкова повече осъзнавах, че това няма как да стане. Толкова еднообразна игра отдавна не са пускали. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Е, надявам се все пак този епизод да ви е харесал и ако е така, може да тряснете по един палец нагоре и да се абонирате за канала.
EMZ е тотално счупена, честно!
EMZ е тотално счупена, честно!
преди месец
Днес искам да поговорим за новия герой в Brawl Stars - EMZ и защо аз мисля, че е тотално счупена и доста по-силна отколкото трябва. Много искам да чуя и вие какво мислите! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Не знам откъде да започна... Освен да ви кажа, че много лесно може да трупате купи благодарение на EMZ. За 6-5 минути успях да натрупам 30 купи в Showdown. Едва ли сима бролер, който може толкова лесно и бързо да печели игри и то на първо място. #BrawlStars #EMZ #Broken Направих няколко демонстрационни игри, абсолютно на живо, за да видите какво огромно предимство има. Според мен това в момента е най-счупеният бролер, който от Supercell някога са пускали наживо в игра. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Много ще се радвам ако това видео ви харесва и му ударите по един палец нагоре! Да не забравите да се абонирате за канала за още подобен геймплей!
Направих го ОТНОВО! - Скрита камера на Tharios-a във Fortnite
Направих го ОТНОВО! - Скрита камера на Tharios-a във Fortnite
преди месец
Днес ще се позабавляваме малко с новата скрита камера, която направих на Tharios-a в играта Fortnite! Вижте какви интересно моменти се получиха! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Звъннах на Tharios-a и му казах, че тествам една нова клавиатура и искам да направя няколко автентични кадри как играя на Fortnite. Той се съгласи да ми партнира в малко Duo игри и започнахме. Не знаеше обаче, че записвам всичко и планувам да направя видео! #Fortnite #СкритаКамера #TheClashers Получиха се някои доста интересни игри и се надявам да се забавлявате както ние направихме. Пишете ми долу в коментарите ако искате да гледате още скрити камери във Fortnite или някоя друга игра! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Не забравяйте да ударите по един лайк, ако това видео ви е харесало. Така помагате супер много! Благодаря!
ГИГА UNBOXING - Максвам 5 героя в Brawl Stars
ГИГА UNBOXING - Максвам 5 героя в Brawl Stars
преди месец
Дойде моментът да отворим 275 кутии, които спечелихме от 3-часовата ми игра на Robo Rumble. Дали ще се падне нещо интересно? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Това е приятели, най-накрая се случи моментът, който чакахме - mega, giga unboxing на кутии в Brawl Stars. Имаше някои интересни моменти, паднаха се готини неща, но най-важното е, че макснах акаунта си. Сега чакаме само Star Powers. #BrawlStars #Unboxing Иначе след отварянето на кутиите разцъках малко с EMZ, новата героиня в играта. Да ви кажа честно, мисля, че е доста силна. Не знам, вие ще кажете. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесало днешното видео на Brawl Stars, може да ме подкрепите с един палец нагоре.
Бабката вече прекали! - Не ме пуска да си ходя
Бабката вече прекали! - Не ме пуска да си ходя
преди месец
Време е за първият ми официален опит да избягам от къщата на Granny Chapter 2. Вече ще се пробвам по-сериозно да чапаля лодката и да си ходя. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Отдавна не е имало епизод на Granny и днес се вдъхнових да направя един. Изгледах много клипове как бягат от къщата с лодката и си помислих, че и аз мога. Защо да не? #Granny #ChapterTwo #TheClashers Естествено не беше лесно. Знаех какво трябва да направя, но още първия ден бабката ми налетя и ме прасна. В другите дни също не вървяха особено добре. Но какво да се прави, познавате си ме. 😊 Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесало днешното видео на страховитата Granny и дядото, може да праснете по един лайк в подкрепа!
ГОРЕЩИ новини за ЪПДЕЙТА в Brawl Stars!
ГОРЕЩИ новини за ЪПДЕЙТА в Brawl Stars!
преди месец
Днес ще си говорим за предстоящият ъпдейт, който идва съвсем скоро в Brawl Stars! Ще имаме нов ГЕРОЙ, нови СКИНОВЕ и още куп други неща. Пригответе се ще е страшно! SUPPORT-A-CREATOR CODE: theclashers ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial За първи път пускам епизод с Дев акаунта ми за играта Brawl Stars и така ще можем да публикуваме видеа наравно с всички световни BGmindr-и! #BrawlStars #Update #Halloween Вече имам и код, с който може да ме подкрепяте в Brawl Stars, той е theclashers и така ще подкрепите канала ми. Иначе в днешният епизод разглеждаме новият бролер - EMZ и разцъквам малко с нея. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се днешното видео да ви е харесало и ако е така, може да оставите по един палец нагоре в подкрепа! Благодаря!
Хайде на бас, че ще изкарам 200 кутии до края на епизода - Brawl Stars
Хайде на бас, че ще изкарам 200 кутии до края на епизода - Brawl Stars
преди месец
Днес искам да се обзаложим и да попитам, дали е възможно да изкарам 200 кутии в рамките на само един епизод в Brawl Stars! Според вас ще стане ли? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Естествено това няма как да стане с нормални игри и ограничениято от само 200 токъна за определено време. Вкарваме тежката ртилерия и това са тикетите в играта, които са ми вече около 500 на брой. #BrawlStars #Boxes Няма как да минем и без coin doubler, който ще ни е нужен, за да изкараме максимума от създалата се ситуация. Та вупроса е дали ще успея да го направя или не? Вие на какво залагате? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Нядявам се днешното видео на Brawl Stars да ви е харесало и ако е така ще се радвам да се абонирате за канала и да ударите по един мощен лайк!
Тримата РИБАРИ от Запаса
Тримата РИБАРИ от Запаса
преди месец
Най-накрая сме с епизод на Fortnite Chapter 2! След грандиозния event по случай края на сезон 10 при нас дойде една обновена игра, която нямаме търпение да пробваме. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Хора, Fortnite се завърна с не нов сезон, а цяла нова глава в развитието си. Имаме толкова много доббавени неща в Chapter Two, че не знам откъде да започна! За това решихме да поиграем малко а тримата от запаса! #Fortnite #Chapter2 #ТриматаОтЗапаса Направихме няколко игри, които не бяха особено сполучливи да си признаем, но определено се забавлявахме. Има много новости, на които трябва да се обърне специално внимание. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешният епизод на Fortnite, може да праснете по един палец нагоре. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Какво се случва във Fortnite? Сезон 11? Нов Battle Pass?
Какво се случва във Fortnite? Сезон 11? Нов Battle Pass?
преди 2 месеца
Какво идва във Fortnite точно в 21:00 днес? Елате да разберем заедно! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial\ Днес реших да направя един стрийм на Fortnite по случай новите неща обявени за 21:00. Какво ли ще видим? Нов сезон? 11 под ред? Нов Батъл пас? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
EL PRIMO няма нужда от СТЕРОИДИ в Brawl Stars
EL PRIMO няма нужда от СТЕРОИДИ в Brawl Stars
преди 2 месеца
Днес сме с нов епизод от поредицата "На стероиди", в която пробваме Star Power на играчите. Може да не се учудвате, но El Primo няма особена нужда от стеориди! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Вече имаме няколко епизода от тази поредица и да ви кажа честно се забавлявам всеки път. El Primo един от най-силните герои в играта, а когато добавим и Star Power-a му става направо нетърпим. #TheClashers #BrawlStars #ElPrimo Иначе както винаги го тествам в разлизмо модове, като според картата зависи дали има предимство или не. Като цяло това е един от бролерите, които играя най-често. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешният епизод на Brawl Stars, може да ме подкрепите с един палец нагоре. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Поумнял ли съм... затъпял ли съм...?
Поумнял ли съм... затъпял ли съм...?
преди 2 месеца
Днес ще поцъкаме малко Triviador, защото отдавна не е имало нов епизод на тази игра и малко ми липсва. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Реших да направя една дълга игра и да видим какво е положението. Като се има предвид, че не съм играл с месеци. Да ви кажа честно припомних си какво забавление е тази игра. #Triviador #Bulgaria #TheClashers Имаше някои много интересни въпроси и понаучих нещо ново. Естествено в типично мой стил, все бързам. Постоянно повтарям, че трябва да се чете и внимава, но ето, че аз самиа не го спазвам. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Мале, направо ги разбих с БиБи!
Мале, направо ги разбих с БиБи!
преди 2 месеца
Защо до сега не сте ми казали колко силна всъщност е Bibi в Brawl Stars?? Аз си мисля, че е зле, но сега си промених мнението тотално. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Снощи реших да направя няколко игри на Brawl Stars и за рабообразие взех малко Bibi. Мале хора направо ги попилях с нея! Победа след победа, не можаха да ме спрат изобщо! #BrawlStars #Bibi #TheClashers Реших да запиша епизод и да ви демонстрирам какво ги правя. Ако имате възможност и играете със нея, задължително я пробвайте в модовете, които ви демонстрирах. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Brawl Stars, може да ме подкрепите с един палец нагоре! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Не е истина! - Хайде на PARTY в Clash Royale!
Не е истина! - Хайде на PARTY в Clash Royale!
преди 2 месеца
Днес ще разгледаме ъпдейта на Clash Royale и новият Party бутон, който е добавен в играта. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Не знам от колко време не е имало Clash Royale, за това днес исках да ви изненадам малко. Заедно искам да разгледаме новият ъпдейт на играта, да кажете мнение, дали още я играете и така. #ClashRoyale #Update Направих няколко битки и нямам търпение да пробвам новата карта, която идва съвсем скоро. Уж нямаше да добавят подобно нещо, но явно са си променили мнението. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесало днешното видео на Clash Royale, можете да праснете по един палец нагоре! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Айде на офертите, топли, пресни! Опа, SANDY, ти ли си?
Айде на офертите, топли, пресни! Опа, SANDY, ти ли си?
преди 2 месеца
Днес сме с пореден UNBOXING на кутии в играта Brawl Stars и да ви кажа честно още в началото предчувствах нещо странно... Някакси усещах, че ще ми се падне нов герой! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Преди малко забелязах една интересна оферта за 3 Mega Box в Brawl Stars и си казах, че ако ги купувам, то поне да направя епизод! После реших да направя и един unboxing, така и така съм почнал, а то взе, че стана епичен епизод. #BrawlStars #Unboxing #Sandy Ето, че най-накрая имам новият легендарен бролер наречен Sandy! Толкова много исках да ми се падне без да давам джемове и най-накрая това се случи. Та днес ще го тестваме, ще направим няколко игри и с него, а вие ще помагате като ме напътствате! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Brawl Stars, може да ме подкрепите с един палец нагоре! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Какво се случва с Clash of Clans
Какво се случва с Clash of Clans
преди 2 месеца
Да, най-накрая има епизод на Clash of Clans. В последно време малко съм позанимарил нещата, но се връщаме в играта! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Скоро ще има нов ъпдейт на Clash of Clans и приготовленията за Хелоин започват със специален скин на кинга! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
TOP 3 героя за яко печелене на купи в Takedown!
TOP 3 героя за яко печелене на купи в Takedown!
преди 2 месеца
Днес ще ви покажа кои са моите ТОП 3 бролера за печелене на купи в Takedown в Brawl Stars! Споделете и вашите! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Знам, че от една седмица не е имало епизод в гейминг канала, но поради многото пътувания и местения, нямах време да снимам. Ето, че започваме отново, обаче. #BrawlStars #Takedown #Top3 Днес ще ви покажа моята тактика за печелене на купи в този моуд и ще ви дам няколко съвета, как можете да го правите и вие. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се новият епизод да ви е харесал и ако е така, можете да удатите по един палец нагоре! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Crow става истински ЗВЯР в Brawl Stars!
Crow става истински ЗВЯР в Brawl Stars!
преди 2 месеца
Днес ви представя един от най-очакваните епизоди от типа "на стероиди", където ще пробвам не кой да е, ами самият CROW! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Хора, защо не ми бяхте казали, че Crow e супер силен, особено със някой стар пауър? Направо е станал страшен и много се изкефих докато правих този епизод. #BrawlStars #Crow #StarPower Направихме няколко гейм моуда, в който да тествам неговата сила и бях очарован наистина. Естествено по пътя имахме няколко стънки, но за сега всичко е в рамките на нормалното. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Еми, Сори, ама няма да им дам 80 лв. за герой в Brawl Stars!
Еми, Сори, ама няма да им дам 80 лв. за герой в Brawl Stars!
преди 2 месеца
Днес се отправяме в търсене на новият легендарен герой в играта Brawl Stars - Sandy! Отваряме 80 малки и доста от големите кутии! Дали се падна? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте приятели, вие сте с нов епизод на играта Brawl Stars, където ще отваряме много кутии и ще се надяваме да се падне новият легендарен бролер - Sandy. Дали е вече при мен или не, ще разберете от видеото! #BrawlStars #Legendary #Sandy Иначе имахме пак попадения със Star Power и ще изиграем една-две игри, за да го тестваме. Новият скин на Леон е наистина много як. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се епизода да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един палец нагоре в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Тази игра Rush Wars май не е толкова зле... или...?
Тази игра Rush Wars май не е толкова зле... или...?
преди 2 месеца
Днес ще разцъкаме малко новата игра на Supercell Rush Wars и ще ви покажа няколко тактики, които аз използвам. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Още не мога да преценя дали Rush Wars ми харесва или не. Има моменти, в които ми допада много, но в други бързо ми омръзва. Не знам при вас как е. #RushWars #Supercell Пробвам няколко различни атаки от типа "мас", да видим дали няма да открия новата армия, с която да атаквам. Някои от тях се получиха Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - PRO Tournament - LIVE - FINALS
Brawl Stars - PRO Tournament - LIVE - FINALS
преди 2 месеца
Това са финалите на Brawl Stars Турнира, част от Aniventure Comin Con. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - PRO Tournament - LIVE - Day 1
Brawl Stars - PRO Tournament - LIVE - Day 1
преди 3 месеца
Днес ще се проведат четвърт и полуфинал на Про Турнира по Brawl Stars, част от Aniventure Comic Con 2019! Начало - между 12:00 и 12:30 ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Радвам се, че ще можем да ви направим съпричастни с първият Про турнир НА ЖИВО организиран от нас. 8 от най-добрите отбори ще се качат на сцената, за да премерят сили! #BrawlStars #Pro #Tournament На вторият ден ще решаваме кой отбор ще е големият победител! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Бабката вече си има и ДЯДО - Granny Chapter 2
Бабката вече си има и ДЯДО - Granny Chapter 2
преди 3 месеца
✦ Раницата: bit.ly/2kDCfCh ✦ Тетрадките: bit.ly/2lyRbBS ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес започва нова сага с лудата бабка, която ни преследва. Имаме нова част на играта, която е кръстена Granny: Chapter Two! В нея освен бабката ще ви преследва и нейната половинка в живота - Grandpa! #Granny #ChapterTwo Направих един опознавателен епизод, в който разучавахме новата къща на бабката и да ви кажа честно вижда ми се значително по-голяма. Отделно си има и домашен любимец. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Познавате ли LEON светкавицата?
Познавате ли LEON светкавицата?
преди 3 месеца
📚 Тетрадките на The Clashers: bit.ly/2lyRbBS Завръщаме епизодите ни "на стероиди", в които ви показвам Star Power-ите на играчите. Днес ще разгледаме не кой да е, ами самият Леон! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес имам и една яка изненада за всички ученици. Пуснахме серия тетрадки на The Clashers, които се получиха уникално. Надявам се да ви хареса, защото екипът се постара много! #BrawlStars #Leon #StarPower Направих битки на всички модове и тествахме как се справят "стероидите" на Леон. Да ви кажа честно любимиат ми герои стана още мо силен и бърз. Много съм доволен, че успях да направя и няколко победи! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Ще стане ли ХИТ новата игра RUSH WARS?
Ще стане ли ХИТ новата игра RUSH WARS?
преди 3 месеца
Новата игра на Supercell е вече с нас две седмици и вече можем да споделим първи впечатления. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Да ви кажа честно аз съм със смесени чувства! От една стране ми харесва, че е стратегическа, микс между Clash of Clans, Clash Royale и Boom Beach! От друга страна Rush Wars е много репетативна, едно и също постоянно. Няма динамика, няма нещо различно от гореспоменатите игри. #RushWars #NewGame #Supercell В този епизод ви показвам няколко атаки с различни видове армия, които изпробвам. Също и няколко дефенса, защото и те могат да ви донесат звезди. Ще видите и нашият клан, който е с амббициите да стане номер 1. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Най-големият ми UNBOXING до момента с нови 43 лв. на вятъра!
Най-големият ми UNBOXING до момента с нови 43 лв. на вятъра!
преди 3 месеца
Днес си взимам офертата за 43 лева от шопа, която дава 8 Мега бокса, като и някои други готини неща. Отделно имаме 103 малки кутии за отваряне! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Приятели, това е едно от най-големите ми отваряния на кутии в играта Brawl Stars до момента. Събирах доста време над 100 кутии от малките ,12 големи и благодарение на офертата имаме и 8 Мега бокс-а, в които се надявах да има още много неща. #BrawlStars #StarPower #Unboxing Пет от героите ми получиха нови Star Power-и, за което съм много доволен. Сега имам много материал за нови епизоди от типа "на стероиди". Вие ще кажете кой от тях искате да видите най-много. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Дразни ли ви новият герой 8-bit в Brawl Stars?
Дразни ли ви новият герой 8-bit в Brawl Stars?
преди 3 месеца
Днес след един неуспешен опит снимам второ видео за новият герой в играта Brawl Stars. 8-bit е един много интересен бролер, който обаче може да ви скъса нервите... БИЛЕТИ ЗА ТУРНИРА: bit.ly/2XXS2OF ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Това официално е най-бавният герой в играта. Когато го пуснах за първи път направо се изнервих. Той едва се движеше и не можех да настигна другите. Като се свикне обаче става направо убиец. #BrawlStars #NewBrawler #8bit Направихме няколко игри с Tharios-a за да го усетя и тествам. Разбира се пробвахме всички налични модове и да ви кажа честно, според моите стандарти се правихме добре. Вие ще кажете. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Rush Wars - НОВАТА игра на Supercell - Как да я свалим?
Rush Wars - НОВАТА игра на Supercell - Как да я свалим?
преди 3 месеца
Разберете каква е новата игра на Supercell и как да я свалим за Android и iOS! ✦ Свали за iOS: apple.co/2zrzQy9 ✦ Свали за Android: bit.ly/2PeDmXt Rush Wars е комбинация между Clash of Clans, Boom Beach и Clash Royale. Взели са от всички по малко, за да направя една тотално различна и много интересна игра, ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial В това видео ви показвам набързо как да си я свалите за iOS и Android и след това разцъкваме малко геймплей Определено е различна, но и много интересна. Нямам търпение да кажете вие какво мислите. #Supercell #NewGame #RushWars Вече имаме и отбор, който се казва The Clashers и ще го развиваме, за да видим колко сме силни! Давайте сега да играем и да видим какво е положението. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Опитвам се да играя с най-омразният ми герой!
Опитвам се да играя с най-омразният ми герой!
преди 3 месеца
Билети за турнира по Brawl Stars: bit.ly/2XXS2OF Един от най-слабите ми герои е този, който най-малко играя по простата причина, че изобщо не го харесвам. Сещате ли се кой е той? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще разцъкам с Tick, един от героите в Brawl stars, който просто не мога да понасям. Труден е, муден е, супера му не струва, абе с една дума - зле. Пробвал съм го няколко пъти и до там. Просто е крайно не мой тип бролер. #TheClashers #Gaming #BrawlStars Иначе правя по една игра на всеки от модовете и да ви кажа честно ми се получиваше, което е странно. Не съм играл с него изобщо, но все пак нещата се случваха. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Кой е по-голям NOOB на Fortnite - Слави или Tharios?
Кой е по-голям NOOB на Fortnite - Слави или Tharios?
преди 3 месеца
Днес ще решаваме кой е по-голям нууб в играта Fortnite - Аз или Тариоса. Оценяването ще стане от не кой да е, ами самия Лудакис! Той има тежката задача! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Тъй като отдавна не сме правили епизод на Fortnite, решихме да седнем и да разцъкаме малко, след голямо отсъствие. Днес темата обаче е по-специална! Ще решаваме кой е по-големият noob - Слави или Tharios? #TheClashers #Fortnite #Noob Направихме няколко игри с цел да определим крайният резултата. Преди всичко искам да кажа, че този епизод е с цел забавление и смях. Естествено, че аз съм по-големият нууб, то е ясно! Да ви кажа посмехме се доста. Надявам се и вие да сте така! ❤️ Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Fortnite, може да праснете този лайк бутон! 👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Ето така се трупат купи в Brawl Stars
Ето така се трупат купи в Brawl Stars
преди 3 месеца
Днес за първи път в историята на канала ще показвам реплеи от много сериозни битки, които наптавихме с Тариоса. ✦ Купи билет за Brawl Stars ТУРНИР тук: bit.ly/2XXS2OF ✦ Регистрирай се на: [email protected] ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Това са едни от най-интересните битки, които съм имал в Duo Showdown до момента! Радвам се много, че вече имам оключени replays и мога да ги покажа някои интересни моменти, защото се получиха много добре. #TheClashers #BrawlStars #DuoShowdown Естествено ще пробваме комбинацията и в днешната карта, пък да видим дали е устойчива и може ли да се ползва при други условия. Тариоса е на линия и ги започваме. Ще видите какво се случи! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви хареса и ако е така, може да ударите по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Кои са най-слабите ми герои в Brawl Stars?
Кои са най-слабите ми герои в Brawl Stars?
преди 4 месеца
Днес ще поиграя малко с най-слабите ми бролери в играта Brawl Stars и ще се опитам да взема някоя друга купа. С тези герои аз почти не играя! А вие? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Реших да направя малко по-различен епизод, в който да ви покажа малко как играя с най-слабите ми герои в Brawl Stars. Те са няколко и наситина не мога да се сетя кога за последно съм се пробвал с тях. #TheClashers #BrawlStars Ще играя само джем граб, за да е максимално равностойно. Получиха се някои по-комични моменти и се надявам епизода да ви хареса! Ако е така, знаете какво трябва да направите. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Как да правим 3 звезди (понякога 🤣) на лигата в Clash of Clans
Как да правим 3 звезди (понякога 🤣) на лигата в Clash of Clans
преди 4 месеца
Днес сме в нов епизод на Clash of Clans, в който ще ви покажа няколко атаки за 3 звезди, понякога се получаваха, понякога не съвсем. 🤣 ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте приятели, обещах ви малко по-често епизоди на Clash of Clans, за това ето го! Днес разглеждаме новата лига, която мина прреди няколко дни. Исках да ви покажа няколко атаки за три звезди, които и вие можете лесно да правите. #TheClashers #ClashofClans Надявам се да са ви били полезни и да ги адаптирате в собствената си игра. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Един отдавна забравен герой в Brawl Stars
Един отдавна забравен герой в Brawl Stars
преди 4 месеца
Напоследък се замислям с които герои не съм играл отдавна и веднага се сетих за Pam. Като започвах активната си игра постоянно цъках с нея. Но сега почти не я избирам... Защо? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте приятели, днес ще поиграя малко с Pam в Brawl Stars, защото напоследък се хващам, че изобщо не грая с нея. Това е един изключително силен съпорт играч, който помага повече в отборната игра! #TheClashers #BrawlStars Направих няколко битки, за да усетя как се случваха нещата с Pam, но си припомних доста бързо! Определено showdowd не ѝ е силата, но при другите моудове нещата са по-добре! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се днешният епизод на Braw stars да ви хареса и ако е така, може да праснете по един лайк. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Отварям целият PASS ROYALE наведнъж!
Отварям целият PASS ROYALE наведнъж!
преди 4 месеца
Днес ще ви покажа какво ми се падна от първият сезон на Pass Royale в играта Clash Royale. Имаме много честове и изненади! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте, приятели, днес е емблематичен ден за Clash Royale тъй като за първи път ще отворим целият Pass Royale в играта. Имаме 2 Legendary Chests и още куп други нови неща. Най-вече ме радват скиновете на кулите. #ClashRoyale #PassRoyale #Opening Иначе си правим нормални битки с дека, който познаваме. Дали победих или не, предстои да разберете! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешният епизод на Clash Royale, може да праснете по един лайк в подкрепа. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Отново пари на вятъра в Brawl Stars!
Отново пари на вятъра в Brawl Stars!
преди 4 месеца
✦ Тениската на Bibi: bit.ly/2OtI4Am ✦ Билети за Brawl Stars Турнир: bit.ly/2XXS2OF Днес ми изкочиха няколко интересни оферти в Brawl Stars и за това реших да се възползвам. Какво обаче ми се падна? Имах ли късмет. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Вие сте с нов епизод на играта Brawl Stars, където се надяваме да ни се падне някой друг Star Power, но дали това ще стане. Едната оферта беше 22 лева, а другата джемове, които си струваха. #BrawlStars #Оферти След това ще поихраем малко с един от любимите ми герои. Сещате се кой е той, нали? Добри игри се получиха и се надявам епизода да ви хареса. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Fortnite - LIVE - Новият 10-ти сезон е ТУК!
Fortnite - LIVE - Новият 10-ти сезон е ТУК!
преди 4 месеца
Новият 10-ти сезон на Fortnite е ТУК. Време е да направим един Live Stream по случая и да видим какво предлага новият Battle Pass в играта! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Най-красивият герой в Clash of Clans
Най-красивият герой в Clash of Clans
преди 4 месеца
Новият скин на Queen-a в Clash of Clans е наистина един от най-красивите герои, които са правили от Суперсел. Валкирията е наистина уникална. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще разцъкаме малко Clash of Clans където освен, че ще вземем новият скин на кралицата, ще макснем и всички герои в играта. След новият ъпдейт те станаха до 65-то ниво, което си е доста работа. #TheClashers #ClashofClans #Queen Иначе в епизода ще ви покажа докъде съм стигнал със развитието си, ще направим и една атака с новия куин. Второто село в момента ми е малко занемарено, но там нещата станаха много по-трудни с Лава лаунчера. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Как играете с тези герои?
Brawl Stars - Как играете с тези герои?
преди 4 месеца
Не знам за вас, но от Super Rare бролерите има такива, които са доста трудни за игра. Аз си имам фаворити за най-слаби и най-силни, но да видим дали ще съвпаднат с вашите! 👕 Виж тениската на БИБИ тук: bit.ly/2OtI4Am 🎫 Билети за турнира по "Brawl Stars": bit.ly/2XXS2OF ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес продължаваме серията ми, в която обявяваме най-добрите и най-лошите герои според категорията, в която се намират. На дневен ред са Super Rare, които са едни от най-малко играните от мен и съответно най трудни! #TheClashers #BrawlStars #SuperRare По традиция правим по една игра на Showdown с всеки от тях, като си говорим за техните силни и слаби страни. Всеки си има така, но най-важно е как играе човекът с тях. Аз естествено не съм от най-силният, но мисля, че се справям добре. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Най-големите ТАРИКАТИ във FORTNITE
Най-големите ТАРИКАТИ във FORTNITE
преди 4 месеца
Днес заедно с Тариоса решихме да поиграем малко Fortnite и да изберем една тотално различна стратегия - мишкунене. През цялото време ще се крием докато не останат малко хора... дали работи? ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Въпреки, че Fortnite леко позалязва, има още много хора, които я играят редовно. Аз включително искам да разцъквам постоянно, но проблема е, че просто не ми остава много време за нея. Тя изисква поне 2 часа игра, за да се посвикне. #TheClashers #Fortnite #Тарикати Вие сте свикнали с моя геймплей, който е много прост. Видя хора, скачам им, трепят ме и готово. Сега обаче сме с друга насока на нещата - ще се крием докато не останам по-малко хора по картата и ще ги дебнем. Дали ще сработи? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод да ви хареса и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Оправихме ли си отношенията с MORTIS в Brawl Stars?
Оправихме ли си отношенията с MORTIS в Brawl Stars?
преди 4 месеца
Днес ще разберете дали си върнахме приятелството с един от най-трудните герои в играта Brawl Stars - Mortis. Да ви кажа честно star power-ът му е направо умопомрачително силен! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf 👕 Лимитирана тениска на SPIKE: bit.ly/2JLIqhm ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Да си призная, преди да взема Star Power-а на Мортис, изобщо не го харесвах. Механиката му беше много трудна и специфична. В днешният епизод "На стеориди" нещата се променят. Осъзнавам истинската сила на този герои и играя много по-често с него. #TheClashers #BrawlStars #Mortis Направихме няколко битки в различните моудове, които бяха налични в момента на запис. Картата на showdown беше малко неподходяща, но все пак мисля, че се справих добре. Вие ще кажете! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се това видео на Брол Старс да ви е харесало и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Triviador - Първи съм, но от ГУБЕЩИТЕ
Triviador - Първи съм, но от ГУБЕЩИТЕ
преди 4 месеца
Днес реших малко раз разчупя обстановката и записах един епизод на тривиадор, след като играх доста други игри. Дали от умората, дали от знанията, нещо не ставаше работата... ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Да си кажа честно бях позабравил малко Triviador напоследък, но просто толкова много работа имам, че не е истина. Както и да е, няма да се оплаквам. Важното е, че сега намерих време и седнах да действам. #TheClashers #Gaming #Triviador Впуснах се в една загряваща битка, която реших, че трябва да е къса и опзнавателна. Да се завърна малко в играта. Да ви кажа честно нещо не можах да се съсредоточа. Пусках някои доста тъпи отговори. Но какво да се прави, има и такива дни. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесало това видео на Triviador, може да праснете този лайк бутон! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Епичната битка на Епичните герои в Brawl Stars
Епичната битка на Епичните герои в Brawl Stars
преди 4 месеца
Днес обявяваме най-големите турнири за Brawl Stars за България, които ще се проведат като част от Aniventure ComicCon 2019! Готови ли сте за мащабни битки? ✦ Купи SPIKE Тениската тук: bit.ly/2JLIqhm ✦ Купи билет тип Brawl Stars тук: bit.ly/2XXS2OF ✦ Повече инфо за турнира: bit.ly/2StWuyS ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Присъединете се или към ПРО Турнира или към мащабните Showdown турнири. Кога: 14-15.09.2019 Къде: Интер Експо Център, София Ето как ще се проведе ПРО турнира: Всяка отборна среща игрее: 1. Gem grab 2. Heist 3. Brawlball 4. Bounty 5. Siege tie-breaker: Gem grab (ако някъде се е стигнало до равенство) Всеки отбор има по един бан на бролер преди началото на сблъсъка. Играе се на рандъм карти преди всеки мач. Избира се картата имат 1 мин да се разберат с кои бролери да участват. Който отбор стигне до 3 победи продължава напред. Другият отпада. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се днешният епизод да ви е харесал и ако така, може да ударите по един мощен лайк на видеото! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Колелото се завърта в Clash Royale
Колелото се завърта в Clash Royale
преди 4 месеца
Напоследък се хващам, че играя Clash Royale по-често отколкото другите игри на Supercell... Не знам дали при вас е така, но определено стана по весело след като добавиха Pass Royale. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес реших да снимам един епизод на Clash Royale, в който да изпробвам новата си помпичка на 13-ти левел. От началото на играта я имам в дека си и най-накрая успях да я максна. #TheClashers #Gaming #ClashRoyale Тествам няколко битки, в които исках колкото може по-често да играя помпичката, но нещата не винаги се получават както човек иска. Все пак се получиха някои интересни моменти. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се днешното видео да ви е харесало и ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Какво ми се падна за 43 лева в Brawl Stars?
Какво ми се падна за 43 лева в Brawl Stars?
преди 4 месеца
Време е за ънбоксинг на кутии в Brawl Stars и най-накрая от играта реши да ми пусне малко по-сочна оферта. Да, малко е скъпичка, но няма как, трябват ми джемове. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Офертата включва 4 Mega Box-a, коите не са хич малко и за това надеждите ми са големи. Вече няма бролери, които да ми се падат и за това сега чакам Star Power-и. #TheClashers #Gaming #BrawlStars Иначе ще разцъкаме няколко моуда, за да видим каква е ситуацията около играта. Няма да ви разкривам повече неща, за да можете да се насладите на епизода. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Тествам лаптопа с два екрана на стрийм с Fortnite
Тествам лаптопа с два екрана на стрийм с Fortnite
преди 4 месеца
Днес ще разчупим малко нещата, защото искам да тествам един лаптоп от HP OMEN с два екрана директно на стрийм! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Кой е най-добрият и най-лошият МИТИЧЕН герой в Brawl Stars?
Кой е най-добрият и най-лошият МИТИЧЕН герой в Brawl Stars?
преди 5 месеца
Уникалната тениска на CROW е вече тук! Вижте линка! Днес искам да поговорим малко за митичните герои в играта и кой според мен е най-добрия. Ще направим по един шоудаун, за да видим как са. ✦ Вземете си лимитирана тениска на CROW тук: bit.ly/2Y67WFZ ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Митичните бролери са едни от най-силните в играта Brawl Stars и да ви кажа честно аз играя повече с нях отколкото все друг вид. Тара, Мортис и Джина са направо трепач, особено на някои моудове. #TheClashers #BrawlStars #Mythic Тестваме ги в шоудаун мач един след друг и ви разказвам защо мисля, че някои е силен или друг е слаб. Определено митичните герои са ми любими, ще видите защо в епизода! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Brawl Stars, може да праснете по един мощен лайк в подкрепа! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Какво се случва във Fortnite?
Какво се случва във Fortnite?
преди 5 месеца
Добрите стари времена се завърнаха - Аз, Тариоса, Лудакиса и Голдъра отново се събираме, за да цепим във Fortnite и да видим какво ново има... или да ни цепят по-скоро... ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Отдавна не е имало епизод на Fortnite и беше крайно време да пуснем нещо интересно. Толкова много нови неща, а ние не знаем какво се случва с една от най-играните игри на всички времена. За това се запитахме какво става с Фортнайт поцъкахме заедно. #TheClashers #Gaming #Fortnite Получиха се накои много комични моменти както винаги. Естествено аз ги керя всички, защото са много слаби... Да се, обратното, ама вие си ме знаете! Аз съм вашия нууб. Приятно гледане! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Fortnite, може да праснете лайк бутона в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Ситуацията е напрегната в Clash Royale
Ситуацията е напрегната в Clash Royale
преди 5 месеца
Днес се пробвам да спечеля новата легендарна карта в играта - Fisherman. Какво обаче се случи и има ли обрат? Ще разберете от видеото! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Това е един от малкото ивенти, в които взех участие напоследък. Не съм играл от месеци на някои от предложенията. Сега обаче съм мотивиран, защото мога да спечеля новата легендарма карта - Fisherman! #TheClashers #ClashRoyale #Fisherman Битките се получиха много интересни макар и някой път да ми се падаше малко по-лош драфт. Ще видите от видеото на кой етап отпаднах и как успях да продължа въпреки това. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Clash Royale и Fisherman, може да ме подкрепите с един палец нагоре. ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Първа копка на най-скъпите огради в Clash of Clans
Първа копка на най-скъпите огради в Clash of Clans
преди 5 месеца
Започвам да правя най-скъпите от всички огради - ниво 13. Всяко едно малко парченце струва по 5 милиона ресурс. Направо не знам как ще се оправяме. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial След като макснах всичко в Clash of Clans е време да обърнем малко повече внимание на стените, които пренебрегвах дълго време. Сега обаче ме чака яко фармене на ресурс, защото само едно парче е 5 000 000, а общо те са 300. Я сметнете в коментарите колко ресурс трябва да платя, за да ги максна. #TheClashers #ClashofClans #WarLeague Отделно ще разгледаме няколко атаки във специалната лига за войните. Аз си играя с новата ми армия, която се оказва супер добра. С малко късмет лесни 3 звезди. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Clash of Clans да ви хареса и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Кой е най-добрият и най-лошият ЛЕГЕНДАРЕН герой в Brawl Stars?
Кой е най-добрият и най-лошият ЛЕГЕНДАРЕН герой в Brawl Stars?
преди 5 месеца
Днес ще решаваме кой е най-добрият и най-слабият легендарен бролер според мен. Имайте предвид, че при вас може да е различно. 👕 Тениската на ЛЕОН: bit.ly/2YDBqYO 🎟 Билет за Турнира по Brawl Stars: bit.ly/2XyyAmD Големият въпрос: Леон, Спайк или Кроу ще оглави класацията за най-добър герой в играта. Давайте предположения долу в коментарите. Определено и тримата си имат положителни и отрицателни качества. ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Въпросът е при кой положителните са повече отколкото отрицателните. Това би му дало едно предимство пред другите герои в Brawl Stars. #TheClashers #BrawlStars #BestWorst Ще тествам и тримата в шоудаун като ще ви разказвам през цялото време защо съм ги наредил точно по този начин. Получиха се някои много интересни моменти и битки. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един мощен лайк в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Бащата на CS:GO
Бащата на CS:GO
преди 5 месеца
Днес ще ви покажем играта, която може би стартира цялата мания с мултиплеър шутър игрите: Half Life. Това е една от най-добрите игри, които са излиза някога. Вече е на 21 години, до все още кърти! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Спомням си когато бях малък, не съм спал по цели нощи за да играе на Half Life. Историята на играта е уникална и всеки един момент си струва. Мисиите, оръжията и цялата атмосфера на играта са нещо, което си заслужава да играете! #RetroGaming #HalfLife #CSGO Отделно Халф Лайф е играта, която даде началото не само на CS:GO, но и на multiplayer shooter игрите като цяло. Имаше много интересни карти, които ще ви покажем, както и геймплей! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Retro Gaming, може да праснете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Dynamike подскача като луд! - Brawl Stars
Dynamike подскача като луд! - Brawl Stars
преди 5 месеца
Днес сме с поредният епизод от серията ни "На стероиди" в Brawl Stars! Ще подскачаме с Dynamike, чиито star power не е особено впечатляващ, но все пак става! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Поиграх доста време с Dynamike и да ви кажа честно, единственото, което ми хареса е силата на динамитите му когато уцелят и двата. Това е! Подскоците не ги използвах особено много, някак си са бавни. Поне според мен. #TheClashers #BrawlStars #Dynamike Със сигурност има хора, които могат да подскачат с него по добре от мен и използват неговата сила. Но за сега аз нещо не мога да ѝ свикна. Ако имате съвети давайте ги насам! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Brawl Stars, може да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Харча си милионите в Clash of Clans!
Харча си милионите в Clash of Clans!
преди 5 месеца
Днес свършва сезона на лигата в Clash-a и е време да похарчим малко ресурс. Под малко имам предвид много, защото е над 50 милиона. Ще прави, стени естествено, само това остана. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Другото е ясно, направихме мортарите на макс левев. Героите в момента се правят и скоро и те ще са макс, така ще си напредваме достойно в таи игра. #TheClashers #Gaming #ClashofClans Сега обаче ще трябва да поспра малко с героите защото идва ежемесечната голяма война и трябва да си правя атаките на макс. Мисля даже да пия колбите за да съм с макс герои. Но ще видим. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако този епизод на Clash of Clans ви е харесал и искате още, може да праснете по един мощен лайк в подкрепа и да се абонирате за канала за още! ❤️👍
Връщаме ли се всички към Clash Royale след ъпдейта?
Връщаме ли се всички към Clash Royale след ъпдейта?
преди 5 месеца
Днес ще разгледаме най-накрая новият ъпдейт на любимата ни игра Clash Royale. Промените са толкова много, че наистина не знам от къде да започна... Взимам и и Battle Pass! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Минаха няколко дни от ъпдейта на Клаш Роял, но аз най-накрая имам време да седна и да направя един епизод на спокойствие. Да ви кажа честно изненадан съм от това, което са направили девелоперите на играта. #TheClashers #ClashRoyale #Update Имаме вече сезони, батъл пас, който се казва Pass Royale и още кум други нови неща и балансиращи промени. Предполагам ви е ясна структурата на Battle Pass системата - плащате си, за да получавате много неща. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Clash Royale да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Сериозно отваряне на 100 кутии преди ъпдейта - Brawl Stars
Сериозно отваряне на 100 кутии преди ъпдейта - Brawl Stars
преди 5 месеца
Днес ще отваряме много кутийки, от които се надявам да ми се паднят някои интересни неща. Дали обаче ще е така? Гледайте видеото до край, за да разберете! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Посъбрал съм малко кутийки, които трябва да отворим, но снимах преди да дойде ъпдейта. Все пак дойдоха няколко много интересни неща. Естествено имаме и star power! #TheClashers #BoxOpening #BrawlStars Няма да ви показвам абсолютно всички отваряния, ще прескачаме по-скучните моменти, но като цяло ще си говорим за нещата и как ще се развиваме! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - UPDATE - Нов герой, нови STAR Power-и
Brawl Stars - UPDATE - Нов герой, нови STAR Power-и
преди 5 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще разгледаме новият ъпдейт на играта Brawl Stars, който дойде късно снощи! Имаме нов герой, който се казва TICK, но оттук нататък ще му казвам кърлеж, защото не само прилича на такъв, но и това е превода на думата от английски. #TheClashers #BrawlStars #Update Най-якото нещо от този ъпдейт обаче е вторите Star Power-и на героите! За сега имаме само 3, но скоро ще станат ясни и другите. Става все по-интересно и определено този update е един от най-готините до момента. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Brawl stars за новия ъпдейт да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк е подкрепа. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Last Day on Earth - Спирам или продължавам?
Last Day on Earth - Спирам или продължавам?
преди 5 месеца
3 месеца по-късно, най-накрая стартирах Last day on earth и сега се чудя дали да продължавам. ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес, приятели, се пристраших да запиша един епизод на Last day on earth. Нещо, което избягвах дълго време, но най-накрая се случи. Както очаквах имаше толкова много нови неща, че направо не знаех откъде да започна. #TheClashers #Gaming #LDOE Естествено още в началото ме думнаха, но поне така разбрах от колко време не съм играл - над три месеца. Вие ще решавате какво да се случи с поредицата ни на тази игра. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако този епизод на Last day on earth ви е хареса, може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Fortnite - Игра на КРИЕНИЦА! Никой не може да ме намери 😊
Fortnite - Игра на КРИЕНИЦА! Никой не може да ме намери 😊
преди 5 месеца
Днес ще поиграем малко новият моуд във Fortnite - Криеница! ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Колко добре мога да се скрия, така че никой да не ме намери! Шегата на страна, новият моуд във Fortnite е наистина много забавен. Ние го кръстихме криеница и саедно с админи и хира от дискорд поиграхме малко онази вечер. #TheClashers #Gaming #Fortnite Има два отбора - едните се крият, другите ги търсят, като играта сама прави отборите. Ако се криете във Фортнайт може да изберете почти всеки предмет от картата и е много весело. Превръщате се в каквото ви падне. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешният епизод на Fortnite, може да праснете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Тримата ШАМАРИ от Запаса!
Brawl Stars - Тримата ШАМАРИ от Запаса!
преди 5 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес с тримата от запаса се събрахме да раздаваме шамари в Brawl Stars... Но май останахме само със събирането, защото не ние раздавахме шамарите. По-скоро те на нас, ама както и да е... купон да става. #TheClashers #Gaming #Brawlstars Играхме с герои от Brawl Stars, които вие ни предложихте - Primo, Rosa, Bibi. Трите са с къс обхват и ще ни е много трудно, но какво да се прави. Вие го пожелахте, дано ви хареса. Ако имате други предложения за нас, може да ги пишете в коментарите. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесало това видео на Brawl Stars, може да праснете по един лайк в подкрепа. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Clash of Clans - Най-якият UPDATE до момента!
Clash of Clans - Най-якият UPDATE до момента!
преди 5 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Преди 2 дни от Суперсел пуснаха дългоочакваният ъпдате на Clash of Clans, който беше отложен със седмица. Както и да е! Най-накрая е при нас и е уникален. Толкова много нови неща, че направо не знам от къде да започна. #TheClashers #ClashofClans #Update Имаме нови нива на героите, нови нива на мортара, тренировки, игри за легендарната лига, нови нива на магиите и всичко това в нормалното село. В Dark village-a имаме един изцяло нов Builder Hall ниво! Направо съм супер ентусиазиран за този update на CoC и вече макснах Queen-a! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод за update-a на Clash of Clans да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Colt на АНТИ-СТЕРОИДИ!
Brawl Stars - Colt на АНТИ-СТЕРОИДИ!
преди 5 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с нов епизод от поредицата ни в Brawl Stars - на стероиди. Мисля, че намерих най-скапания Star Power на герой до момента. Не знам за вас, но според мен няма по-безсмислен. Надявам се да ви чуя в коментарите дали и ви мислите като мен! #BrawlStars #Colt #StarPower По-принцип би трябвало да стане по-бърз, но уви аз не можах да намеря разлика. Даже му дръпнах едно състезание с Frank в една от игрите на Brawl Stars, но просто бяха еднакви. За това си мисля, че открих най-скапания Star Power в играта Brawl Stars! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако този епизод на Brawl Stars ви е харесал, може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
CS:GO - Колко пъти ще ме лепнат в една игра? (Рекорд!)
CS:GO - Колко пъти ще ме лепнат в една игра? (Рекорд!)
преди 5 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с една различна игра, тъй като много от вас ми писаха да разцъкам нещо различно от мобилни игри. С групата решихме да направим един CS:Go, макар, че аз хал-хабер си нямам от тази игра. Разделихме се на двойки и борбата започна. #TheClashers #Gaming #CS:GО Пуснахме един Custom Map и аз влезнах в отбора на про-то Ludakis-a, a отбора на слабаците беше от Tharios-a и Just Golder-a. Да си кажа честно всичко на всичко съм играл около 2 часа Counter Strike: Global Offensive и направо ме разбиха, но какво да се прави. Това е положението. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на CS:GO да ви е харесал и ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Fortnite - Вече работим за NASA!
Fortnite - Вече работим за NASA!
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Код на Escape Room-a: 0533-9451-8507 ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с един нов епизод на Fortnite, в който ще се пробваме да избягаме от космическия Escape Room на Ludakis-a. Определено това е най-добре направения до момента и беше истинска радост за окото. Дали обаче е труден? #TheClashers #Gaming #Fortnite Тримата от запаса, в случая аз, Tharios-a и JustGolder-a се пробваме да минем през лабиринтите на Ludakis-а максимално бързо. Гледаме да не си убиват много, много, но знаете, че при мен това е невъзможно! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Fortnite, може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Искате лесни купи? - Гледайте това!
Brawl Stars - Искате лесни купи? - Гледайте това!
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес реших да се събудя с малко игра на Brawl Stars и си казах и да падна и да бия, пак ще се разбудя. Оказа се, че Tharios-а е на линия и решихме да поцъкаме малко едно комбо, което не бяхме играли отдавна - Spike и Piper! #TheClashers #Gaming #BrawlStars Направихме няколко успешни игри и решихме реднага да запишем епизод на Brawl Stars по темата! Получиха се много интересни битки и вдигнахме лесни купи. Пробвахте и вие тази комбинация и кажете как ви се струва. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Brawl Stars, може да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️👍😆 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Triviador - Залогът е ГОЛЯМ с Tharios и JustGolder
Triviador - Залогът е ГОЛЯМ с Tharios и JustGolder
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес решихме да направим една приятелска игра на Triviador, но за да стане по-интересно, решихме да заложим нещо. Първото, което ни дойде на ум са новите нитро буустове в Discord и така залогът скочи на цели... 10 долара!!! :) Хаха, знам, не е много, бяхте кликбейтнати! #TheClashers #Gaming #Triviador Иначе се получи една много забавна игричка, смяхме се, научихме нови неща. Но кой победи и кой остана последен? Ще разберете от видеото за Triviador! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесало днешното видео на Тривиадор, може да ме подкрепите с един палец нагоре! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Най-странни DUO комбинации
Brawl Stars - Най-странни DUO комбинации
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес, заедно с Тариос решихме да изпробваме различни комбинации от бролери в Brawl Stars, които нямат нищо общо и не биха работи добре заедно в Duo Showdown. Започнахме с интересна двойка, която обаче се оказа доста сполучлива. #TheClashers #Gaming #BrawlStars Тествахме 5 различни двойки от бролери, които сметнахме, че не стават да играят добре заедно и да се допълват. Някои от тях бяха наистина трагични, други не чак толкова. Пишете и вие долу в коментарите които DUO двойки са най-странни за вас в играта Brawl Stars. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешният епизод на Brawl Stars с най-странните комбинации от герои, може да ме подкрепите с един лайк! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Clash of Clans - Гарантирани 3 звезди, ако има малко късмет!
Clash of Clans - Гарантирани 3 звезди, ако има малко късмет!
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с нов епизод на Clash of Clans и ще обърнем малко повече внимание на атаките във войните. Моят съотборник Доник, показа една от най-яките атаки, които гарантира почти всеки път 3 звезди на най-силните бази. Естествено си трябва и малко късмет. #TheClashers #Gaming #ClashofClans Пробвайте атаката и ако успеете да праснете някой на 3 звезди във войната пишете :) Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - ТОП 5 НАЙ-ТРУДНИ ГЕРОИ ЗА ИГРА
Brawl Stars - ТОП 5 НАЙ-ТРУДНИ ГЕРОИ ЗА ИГРА
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с една своеобразна класация за играта Brawl Stars, в която ще отброяваме ТОП 5 най-трудни герои за игра. Всеки си има предпочитания и стил на игра, за това ще ви споделя, с кои аз лично имам проблеми и все още не мога да свикна. #TheClashers #Gaming #BrawlStars Играем по един мач с всеки от бролерите като обяснявам, защо на мен лично са ми най-трудни. Кой ще грабне първото място в днешната класация на Brawl Stars? Имате ли предположения? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешният епизод на Brawl Stars, може да ме подкрепите с един палец нагоре! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Clash Royale - То хубаво ги макснах, ама сега накъде?
Clash Royale - То хубаво ги макснах, ама сега накъде?
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с Clash Royale и да ви кажа честно вече малко по-често играя. Макснах една от картите, които от доста време исках, а именно Battle Ram, но нега нещо не мога да си намеря дек. За това вие помагайте с нещо по-силно. #TheClashers #Gaming #ClashRoyale Иначе се получиха някои интересни битки, които се надявам да ви харесат. Вие също може да провате дека и да кажете каква е ситуацията около него. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този епизод на Clash Royale, може да ме подкрепите с един палец нагоре. ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - BULL на СТЕРОИДИ!
Brawl Stars - BULL на СТЕРОИДИ!
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес продължаваме серията ни "НА СТЕРОИДИ" с различните герои от Brawl Stars. На ред е Bull, чиито Star Power е доста интересен и опасен. Когато здравето му падне под 40%, започва да презарежда два пъти по бързо! #TheClashers #BrawlStars #Bull Много се радвам, че макснах Bull, сега се насочваме към другите герои и се надявам в скоро време да има още епизоди от тази серия в Brawl Stars. Иначе направих няколко мача да ви покажа какво може. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви е харесал и ако е така, може да ударите по един лайк в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Clash of Clans - Изхарчих 75 милиона за стени!
Clash of Clans - Изхарчих 75 милиона за стени!
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с нов епизод на Clash of Clans, в който изхарчих рекордните 75 милиона от целия си ресурс за стени. Колко броя успях да направя за тази сума? Ще разберете от видеото! #TheClashers #Gaming #ClashofClans След края на лигата и Gold Pass-а в сметката ми се прехвърлиха по 25 милиона, бях изфармил още доста и Clan Castle-a в Clash of Clans беше пълен. Реших всичко да прехвърле в стени. Остава ми още малко от ниво 11, но след това ме чакат още толкова от по-скъпите! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешният епизод на Clash of Clans, може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Какво се случва с FORTNITE?
Какво се случва с FORTNITE?
преди 6 месеца
✦ Виж пълна информация за събитието тук: bit.ly/2JQTyuB ✦ Абонирай се за TECH канала тук: bit.ly/2wxQoDu ✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес, скъпи приятели, ще разискваме какво се случва със световния феномен Fortnite и защо все повече хора се отказват от тази игра. Аз лично не съм играл Fortnite от месец и бях доста раждясал, както ще видите от видеото. Не зна какво се случва, за това исках да се допитам до вас: Умира ли Fortnite? #TheClashers #Gaming #Fortnite С Тариос-а разцъкваме няколко игрички като и двамата не бяхме играли дълго време Фортнайт. Както сигурно и вие сте изпитвали, дори едноседмично отсъствие от играта може да влоши уменията много, представете си какво е цял месец. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Fortnite да ви е харесал и ако е така, може да праснете по един лайк! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Кой е новият ми любим герой?
Brawl Stars - Кой е новият ми любим герой?
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с един епизод на Brawl Stars, в който преоткривам един отписан от мен бролер. Реших просто да застана пред камерата, да пусна играта и да запиша един епизод. Отдавна не го бях прявил и да ви кажа ми липваше/ #TheClashers #Gaming #BrawlStars Героя или бролера, за който говорим го спечелих съвсем скоро и го бях отписал. Нещо не можах да свикна с геймплея. Сега обаче, седмици след премиерата му успех да направя няколко много успешни игри. Имаше и комични моменти. Сигурно се сетихте за кой герой от Brawl Stars говоря! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Brawl Stars да ви хареса и ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Любимата ми компютърна игра, когато бях малък! 😊
Любимата ми компютърна игра, когато бях малък! 😊
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще разгледаме една от най-любимите ми игри, когато бях на 12-13 години, а именно Starcraft: Brood War. Една уникална стратегия, с която съ прекарал толкова много щастливи часове. Да сигурно ще ви се стори много стара и глупава, но тогава беше наистина номер 1. #TheClashers #RetroGaming #StarCraft Заедно с Therios ще се върнем десетилетия назад в годините за да поиграем малко StarCraft Brood War, защото наистина ни залипсва. Вие имате ли игра, която сте играели преди много години, но искате да цъкане още на нея? Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се този епизод на Retro Gaming и StarCraft Brood War да ви е харесал и ако е така, може да ме подкрепите с един лайк! 👍❤️ Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
По-добро събуждане дори и от кафе!
По-добро събуждане дори и от кафе!
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес вместо кафето сутрин, реших да раздвижа мозъка си с една дълга игра на Triviador. Рано сутринта пуснах камерата и започнах да снимам като бях убеден, че ще се проваля, защото буквално още спях. #TheClashers #Gaming #Triviador Оказа се обаче, че нещата изобщо не са така. След първите няколко въпроса в Triviador се събудих и започнах да отговарям адекватно. Да ви кажа след играта се почувствам много по-добре, отколкото след като съм пил кафе. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесало днешното видео на Тривиадор, не забравяйте да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Направих СКРИТА КАМЕРА на Tharios-a! 😊
Brawl Stars - Направих СКРИТА КАМЕРА на Tharios-a! 😊
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с втори епизод на моите скрити камери и ще пранкваме Tharios-a, който нищо не подозира. Действието се развива преди стрийма по случай излизането на Bibi в Brawl Stars. #TheClashers #Gaming #BrawlStars Казах на Tharios-а да влезнем по-рано да позагреем малко и да поцъкаме. Той се съгласи, а аз пуснах да записвам Brawl Stars преди да започнем. Епизода се получи доста интересно, пък и имаше някои уникални моменти, на които много се смяхме. Ще ги видите в новото видео на Brawl Stars. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този клип на Brawl Stars, не забравяйте да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Време е да влизаме във форма!
Време е да влизаме във форма!
преди 6 месеца
✦ Купи Smart Band тук: bit.ly/2K0dhaq ✦ Купи Fitness Smart Band тук: bit.ly/2VKck8o ✦ Купи Smart Watch: bit.ly/2JEgQno ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте приятели, аз съм Слави и ако не сте забелязали Лятото наближава и трябва да влизаме във форма. Някой предпочитат фитнеса, други спортуват навън. Където и да отидете обаче е хубаво да имате по един от тези тракери, за да следите резултатите си и да си поставяте все по високи цели. Днес от Ардес.бг ми изпратиха 3 модела на смарт гривни на Canyon и заедно ще разберем кой би бил най-подходящ за вас. Всъщност още не знам дали от Ардес не ми правят някакъв намек е това цялото нещо. Днес ще разгледаме 3 смарт гривни от Canyon, който ще следят ежедневните ви движения и ще ви помогнат да си поставяте все по-високи резултати! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Та отново към належащия въпрос, коя да си взема. Тук изцяло зависи от това за какво ще я използвате. Ако искате само да си мерите крачките при тичане или ходене вземете тази от 31 лева. Ако искате цветен и малко по-голям дисплей с избор на спортове вземете часовника. Ако искате да не се притеснявате от вода - вземете фитнес смарт банда. Аз лично бих взел нея, защото е на една цена, но получавате повече екстри. Да дизайна е малко по-заоблен, но пак е красив. Като заключение бих казал, че това са едни доста добри гривнички, особено за цената си. Знаем, че каньон са специалисти в предоставянето на добро качество на достъпна цена. Не се подлъгвайте по някакви измислени марки, които не сте чували. Имам две за по 25 лева вече неработещи такива, които изхвърлих. Последвайте линковете и си ги разгледайте на спокойствие. Това е приятели от днешното видео, надявам се да ви хареса и ако е така, може да ме подкрепите с един палец нагоре. Не забравяйте да се абонрате с камбанката, за да не изпуснете някое идно ревю. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Clash of Clans - Я вижте какво си спечелих!
Clash of Clans - Я вижте какво си спечелих!
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с пореден епизод на играта Clash of Clans, в който взимаме не какво да е, ами най-якия скин на кралицата. Тя става гладиаторка, точно както краля! #TheClashers #Gaming #ClashofClans Ще ви покажа докъсе съм я докарал със развитието на двете си бази и да ви кажа честно, връщам се яко в Clash of Clans. Не знам как го направиха, но успяха да съживят играта. Познавам все повече хора, които си подновяват базите. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешният епизод на Clash of Clans, можете да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Колко добра е BIBI?
Brawl Stars - Колко добра е BIBI?
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с нов Live Stream, в който ще търсим новият герой в играта Brawl Stars - Bibi. Имам доста кутии за отваряне, така че се надяваме на малко късмет и да ми се падне. Ако не, ще трябва да го взимаме с джемове, това е положението. #TheClashers #BrawlStars #Bibi Иначе за нея знаем, че променя механиката на играта малко и нейният push-back, но да видим дали ще промени Brawl Stars. Много хора съобщават, че Bibi ще е доста счупена. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал този стрийм на Brawl Stars, ударете по един лайк в подкрепа! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Опа, какво имаме тук?
Опа, какво имаме тук?
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще ви покажа нещо, което получих наското от BGmind и е много важно за мен. С тази награда искам да изразя признателността си към всички вас, които ми гласуват доверие и се абонират за каналите ми. #TheClashers #Gaming #Изненада Наскоро в The Clashers Gaming стигнахме 100 000 абоната, за което съм ви много благодарен. Този канал се превърна като едно място за забава на много хора. Знаете аз не съм добър в игрите, но пък много се смеем и забавляваме много заедно. Раздаваме награди във всеки стрийм, учим се на нови неща и тук и играем заедно. Имаше един коментар преди време, който гласеше, Слави, ти си нууб, ама си нашия любим нууб. И аз наистина се надявам, че това е така и не мотивирам на нуубствам наляво и надясно в игрити още повече. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Искам още един път да благодаря на всички за това, че ми гласувате доверие и се абонирате. Пожелавам си всички да сме живи и здрави и дълго време да се забавляваме заедно. ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Тримата СНАЙПЕРИСТИ от запаса не се разбират!
Brawl Stars - Тримата СНАЙПЕРИСТИ от запаса не се разбират!
преди 6 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес решихме да направим един от най-желаните епизоди на Brawl Stars - тримата снайперисти от запаса! Да ви кажа честно очаквахме малко повече от тази комбинация, но се оказа, че нещо не можем да се разберем като хората. #TheClashers #Gaming #BrawlStars Пробвахме няколко моуда, които бяха налични, но така и не ни се получи играта в Brawl Stars. Пробвахме да променим и единият "снайперист", но пак не ни се получи. Стигнахме до заключението, че си трябва танк, това е! Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешния епизод на Brawl Stars, може да праснете по един лайк в подкрепа. ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Защо да даваме 500лв. за скъпи механични клавиатури?
Защо да даваме 500лв. за скъпи механични клавиатури?
преди 7 месеца
Днес ще ви покажа една много по-евтина клавиатура, която ще ви върши същата работа - Canyon Hazard CND-SKB6 ✦ Купи Canyon Hazard за 79лв. с промокод тук: bit.ly/2EdSFI7 ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте приятели, аз съм Слави и да ви кажа честно напоследък много се замислям дали скъпите механични или оптични клавиатури си струват парите. Не, честно за какво да даваме по 500 лева, за нещо, което нама да намерим почти никаква разлика. За това се свързах с Десктоп.бг и ги помолих да ми изпратят механична клавиатура на марка по техен избор на нормална цена. Условието ми беше да е стабилна, да има добра подсветка и да изглежда добре. #TheClashers #UnboxReview #Canyon Те изкочиха със следното предложение. Това е canyon hazard, а модела е CND-skb6, но оттук нататък ще и казвам хазард накратко. В пратката имаше писмо, в което според тях това за момента е с перфектен баланс между цена и качество. Сигурно повечето от вас зная, че аз по принцип съм със най-скъпия модел на известна марка гейминг продукти. Когато пристигна Canyon-a я разокаповах и започванах да работя с нея. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] И преди сме разглеждали продукти на Canyon и ги познаваме като марка в бюджетния сектор, които ще ви служат добре дълго време. В канала съм разглеждал и доста периферия от тях и съм нямал никакви проблеми. Днес обаче май за първи път ще разглеждаме механична клавиатура и нямам търпение да ви споделя какво мисля. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Clash Royale - Не мога да повярвам!
Clash Royale - Не мога да повярвам!
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес е голям ден за за мен и Clash Royale! Най-после мускетарките, любимата ми карта се върна в играта. Да, с много промени, които не са особено добри, но картата е отново 9 еликсир, което е новина! #TheClashers #Gaming #ClashRoyale Днес ще разцъкаме малко с "новите" 3 мускетарки в Clash Royale и ще видим за какво става въпрос. Имам няколко интересни реплея, както и една битка на живо. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Надявам се днешният епизод на Clash Royale да ви хареса и ако е така, можете да праснете по един лайк в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - МЕГА ЪНБОКСИНГ - Успях ли да максна някой?
Brawl Stars - МЕГА ЪНБОКСИНГ - Успях ли да максна някой?
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес дойде време да отворим всички кутии в Brawl Stars, които бях изфармил с тикетите. Това е наистина най-големият ънбоксинг, който съм правил на тази игра и бях с високи надежди. #TheClashers #Gaming #BrawlStars За съжаление, обаче си останах само с очакванията, защото както винаги нямах особено голям късмет. Да не кажа изобщо. Все ми се падаха супер малко power points в Brawl Stars и малко се изнервих. Но какво да се прави такъв е късмета. Хубавата страна е, че докарах доста герои близо до 9-то ниво в Brawl Stars и така скоро може да очаквате да ги максна. Но го тогава ще иска още чакане, това е положението, няма как. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешния ънбоксинг епизод на Brawl Stars, може да праснете по един палец нагоре в подкрепа! ❤️👍 Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Ще ставаме ли войници?
Ще ставаме ли войници?
преди 7 месеца
🐭 Купи мишката с промокод "TheClashers" тук: bit.ly/2Vh7f7p 🎧 Купи слушалките с промокод "TheClashers" тук: bit.ly/30gHubd ⌨ Купи клавиатурата с промокод "TheClashers" тук: bit.ly/2LEnP1p ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Здравейте приятели, аз съм Слави и не мога да се сетя кога последно съм правил ревю на готино комбо, с което може да се обзаведете. Днес се потапяме в света на камуфлажа, защото от ардес бг ми изпратиха три продукта на Trust, които са с уникален дизайн и стил. Става въпрос за Мишка Trust 155c, клавиатура и слушалки, които сме разглеждали поотделно преди, но сега може да си ги комбинирате с яка промоция. #TheClashers #UnboxRevie #Trust Много от вас ни питат в дискорд и коментарите, с каква периферия да започна, какво да си купя. Съветваме ви да не хвърляте много пари в механични клавиатури, безжични мишки и тем подобно. Започнете с нещо леко и бавно се ъпгрейдвайте. Да не забравите, че може да си купувате периферия с промокод TheClashers за 5% отстъпка и компютри с промокода TheClasherPC за 3% независико дали продуктите са намалени. Така подкрепяте канала, благодаря ви. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Започваме ревюто с мишката, която си е направо плъх, защото вижте я колко е голяма. Тя предлага удобство за ръката като всеки пръст си има място, колкото и странно да звучи. Камуфлажа определено и придава един вид агресивност, а като се комбинира с лед подсведката все едно и мишката на генерал от американската армия. Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Brawl Stars - Колко кутии ще изфармя с 360 тикета?
Brawl Stars - Колко кутии ще изфармя с 360 тикета?
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес, приятели, сме с първият ми мащабен фарминг епизод на Brawl Stars, в който ще печелим кутии. Идеята ми е да си използвам всички тикети, които имам и да купувам coin doubler за максимум ефективност. #TheClashers #Gaming #BrawlStars За да запиша този епизод играх около 2 часа и половина, но определено си струваше! Крайният резултат е много сладък и скоро ще имаме най-голямото отваряне в Brawl Stars. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Ако ви е харесал днешният епизод на Brawl Stars и моето фармене на кутии, може да праснете по един лайк! Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Fortnite - LIVE - СЕЗОН 9 е тук! Какво ново? Battle Pass?
Fortnite - LIVE - СЕЗОН 9 е тук! Какво ново? Battle Pass?
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес ще разгледаме чисто новият сезон 9 на Fortnite и заедно ще разберем какви са новостите. Естествено ще си вземем и новият battlepass, за да получим готини скинчета. #TheClashers #Fortnite #Season9 Надявам се това стриймче на Fortnite да ви хареса. Ако е така може да праснете по един лайк! 👍❤️ Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
Fortnite или Brawl Stars - Коя е по-популярна?
Fortnite или Brawl Stars - Коя е по-популярна?
преди 7 месеца
✦ 10% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clashers" - ozn.bg/2mn0oIf ✦ Купи книгата ми тук: ozn.bg/2OMkauI ✦ Абонирайте се: bit.ly/2Jn9mCe ✦ Главен канал: bit.ly/2w9ePIq ✦ Тениски и Мърч: bit.ly/2CBUf8k ✦ Елате в нашия Discord: discord.gg/TheClashersOfficial Днес сме с един различен стрийм, в който ще решаваме какво да играем - Fortnite или Brawl Stars. Вие избирате, за това гласувайте. Отдавна не е имало нещо подобно в канала, за това се надявам да ви хареса. Социални мрежи: ✦ Facebook: bit.ly/2hEack9 ✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv ✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr ✦ E-mail: [email protected] Абонирайте се за канала и натиснете камбанката, ако искате да получавате нотификация когато качим видео!
G Official
G Official - преди 18 секунди
Нямам Мортис, а съм 15 000 купи, така че не мога нищо да кажа за него 😀😊
Redshadowz
Redshadowz - преди минута
Слави ти взе ли си free mega box-а???
iliqn kozinarov
iliqn kozinarov - преди 5 минути
Ne e lesno
Милен Аргиров
Милен Аргиров - преди 6 минути
Слави какво става като те съппортна
Polina Stoyanova
Polina Stoyanova - преди 10 минути
Може да направиш един епизод как се е променил Brawl Stars през годините
HVN
HVN - преди 10 минути
Всички помнят времето когато имаше : Pam, Piper, Pam, Piper, Piper, Pam Piper, Pam и т.н 😏👌🏻
HVN
HVN - преди 11 минути
Слави мортис НЕ СЕ ИГРАЕ С ПЪРВИЯ СТАР ПАЛЪР ! Трябва СЪС ВТОРИЯТ!!! Помеже първият си е скапан още от както "черепчетата" ги напрайха като убиеш някой автоматично да те хеалва!!! И ако искаш да си над 14500 скоро трябва да спреш с autoaim-а няма как да го полваш толкова често и да иск да си 15к+ невъзможно! ОПИТАЙ СЕ ДА НЕ ЦЪКАШ МОРТИС С AUTOAIM, ЗАЩОТО ТОЙ НЕ Е AUTOAIM - бролер и може да ти ИЗИГРАЕ AUTOAIM-а лоша шега!!! Пример: Ти се биеш с някой обаче до вас има кутия настискаш autoaim-а да го убиеш и отиваш към кутията вместо към него, другият вариант той те убива!! Един съвет когато ходиш за кутий винаги проверввай храстите зад или около кутията, понеже може да има "camper" и да те убие и също когато видиш бролер да отива в същия храст където има кутия и ти с мортис, ако е на по-малко healt от тебе отиваш първо него да биеш и после кутията, ако е някой като бул пробвай се да му я вземиш ако неможеш БЯГАШ!!! ⚠️⚠️⚠️
VANKO BG
VANKO BG - преди 12 минути
Кога ще е ъпдейта
Катя Димитрова
Катя Димитрова - преди 14 минути
21 палъра
diktatora Semerdjiev
diktatora Semerdjiev - преди 14 минути
slavi ti si moa idol. varxovensi
Ivaka 878
Ivaka 878 - преди 19 минути
Гледах ти клиповете и то направо ме убиваше като играеш с Пайпър и кажеш пам
Malkata krava
Malkata krava - преди 19 минути
Много пъти соло победи
Мими Златкова
Мими Златкова - преди 19 минути
Аз съм успявала и то много пъти
Златомира Райковска
Златомира Райковска - преди 21 минута
slavi koga e koledniq apdeyt
FORTNITE.GAMING22082 FORTNITE.GAMING22082
FORTNITE.GAMING22082 FORTNITE.GAMING22082 - преди 21 минута
Слави имали новата ти книга по книжарниците Моля кажи!! Супер си♥️
Виктор Николов
Виктор Николов - преди 21 минута
Аз съм печелил с мортис поне 35 на шолодалн
colt
colt - преди 25 минути
някаде около 1048678573846863 пъти ги бъркаше да не кажа повече
Кристиян Радушев
Кристиян Радушев - преди 28 минути
Лайкнах клипа ти и имах две кутийки отворих ги и от първата кутийка франк от втората пам
Петър Илков
Петър Илков - преди 29 минути
Защо качеството не е както преди
Xxvgamerbg
Xxvgamerbg - преди 30 минути
brawl stars e tupa
Веска Стоянова
Веска Стоянова - преди 31 минута
Много ти благодаря за безплатния мега бокс
Shadow S1
Shadow S1 - преди 32 минути
Слави новият герой ще се пада от кутийки или ще се пада на определени купи
Кремена Радева
Кремена Радева - преди 36 минути
Аз съм 15239 купи
Miroslava Boneva
Miroslava Boneva - преди 36 минути
Слави отвори ли мега бокса вчера
Кремена Радева
Кремена Радева - преди 36 минути
Слави може ли да ме приемете във The Cleshers
Bg gaiming
Bg gaiming - преди 36 минути
Аз много пъти
PHANT0M
PHANT0M - преди 37 минути
Аз много игри съм печелил с мортис особено на брол бол
Vazilaka BG
Vazilaka BG - преди 39 минути
Pechelil sum s mortis az sum mnogo dobur s nego
Hristo Krusstrff
Hristo Krusstrff - преди 43 минути
Ти бъркаш и Penny с Piper.
Teodora Todorova
Teodora Todorova - преди 44 минути
22
Asen Kalchev
Asen Kalchev - преди 47 минути
Много ясно че всичките са печелили с мортис
Александър Благоев
Александър Благоев - преди 47 минути
Помним Слави как иначе.
Hristo Krusstrff
Hristo Krusstrff - преди 47 минути
При мен ми е много забавен тоя момент тука изобщо, с който и да е бролер, когато на Soli-то, някой от противниците ми разбие някоя кутия, аз буквално й гепам пауъра на въпросната кутия и бегам. Гепай & бегай. 🤣
Жорко Башков
Жорко Башков - преди 49 минути
Да направил съм 1 място с Мортис
Petja Dimitrova
Petja Dimitrova - преди 49 минути
Слави ти не си задобрял Ти винаги си си бил най-добрият. Продължавай все така!!!
лъв лъвът
лъв лъвът - преди 50 минути
Слави до колко е утре фен срещата
kal4to
kal4to - преди 50 минути
Веднъж успях
PRO BG Ushashki
PRO BG Ushashki - преди 53 минути
Днес ми са падна мортис
Християн Христов
Християн Христов - преди 54 минути
Мортис е силен
Berkan Shenol
Berkan Shenol - преди 54 минути
Да на соло
Кристиян Василев
Кристиян Василев - преди 56 минути
Може ли ден среща в Шумен
FAZE MAZE
FAZE MAZE - преди 56 минути
Слави много си як, но става ли да снимаш на друга игра,защото тази е меко казано умряла! Иначе си голям пич и ме мотивираш да уча със топ класациите си!
Denis Dimitrov
Denis Dimitrov - преди 57 минути
Използвай ударите на мортис за да избягваш ударите 😀
maikul_109
maikul_109 - преди 58 минути
Колко ти се карахме за Пам и Пайпър
Radoslav Radoslavov
Radoslav Radoslavov - преди 59 минути
Да аз имам1 място
Meysi
Meysi - преди час
Много яко видео. Само така. Аз съм 8 000 купи и нямам само Crow, Sandy и Leon. Вие кои герои нямате?
VelsiaNdMelsi LoL
VelsiaNdMelsi LoL - преди час
Еи Слави ще те убия... Защо В.Търново трябва да е от 13:00 аз тогава свършвам дскл
plamen damianov
plamen damianov - преди час
Да много пъти
denislav dimitrov
denislav dimitrov - преди час
кога ще играеш фортнаит
Теодор Иванов
Теодор Иванов - преди час
ти бъркаше джеси и шели
Владимир Калев
Владимир Калев - преди час
Може ли заглавието на следващия епизод да бъде,, Брус (името на мечката на Нита) прекали със своите стеориди. П.п. Не пиши това в скобите
Елеонора Качорина
Елеонора Качорина - преди час
Кои гледа в петък 13 п.с слави ти си наи добрия човек и може ли сърце
Andrew Mladenov
Andrew Mladenov - преди час
Един въпрос - Слави, тези слушалки новия модел ли са, или са стария? Кажи ни, ако си ги купил! 😀😉😉😲
Alex Mertiri
Alex Mertiri - преди час
22
{ BreaperG }
{ BreaperG } - преди час
Мортис съм си го вдигнал 700 купи на шоудаун и използвай другия стар палър
Tsg_Mystic
Tsg_Mystic - преди час
Кефи как си взел само тоукена на шоудауна П.П прави повече 3в3 клипове плс
Valio Petrov
Valio Petrov - преди час
Слави Талн Хал 13 вече е в Клаш оф кланс ще направиш ли епизод скоро и тя се казваше Пенни
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov - преди час
По- добър си с Леона отколкото с Мортис
Сими и Сьоми 4г
Сими и Сьоми 4г - преди час
Слави аз помня като ги бъркаше дори ти се подиграваха
Иван Панов
Иван Панов - преди час
Слави какво стана с 19 към 9
Мария Саева
Мария Саева - преди час
Да
Стефан Йорданов
Стефан Йорданов - преди час
Слави дашвай се с мортис за да избягваш противниците си
slikra bro
slikra bro - преди час
Да че то е лесно
коки dg
коки dg - преди час
Това е лесно
Borko Josev
Borko Josev - преди час
Как невъзможно аз на 4 палър го направих на 500
Radoslav Mihailov
Radoslav Mihailov - преди час
Слави като гледах клипът пи се падна тара!!!!!!!
Radoslav Mihailov
Radoslav Mihailov - преди час
0:45 да 2 пъти!
Teodor Georgiev
Teodor Georgiev - преди 2 часа
Аз съм печелил не е толкова трудно
ItzMartoBtw
ItzMartoBtw - преди 2 часа
Koga shte ima FORTNITE BATTLE ROYALE (sori za latinicata)
Az i Ti Burgas
Az i Ti Burgas - преди 2 часа
Oooo da spomnqm si Mnogo si qk
Viktor Parvanov
Viktor Parvanov - преди 2 часа
Да бил съм
Votaka bg
Votaka bg - преди 2 часа
Кога фортнаит
Юлиан Стоянов
Юлиан Стоянов - преди 2 часа
Много пъти съм побеждавал с него много е лесен
Master pro BG BG
Master pro BG BG - преди 2 часа
Направи вече клип на клаш оф кланс за 13 танхал
Dimitar Todorov
Dimitar Todorov - преди 2 часа
искаме песен
Александър Христов
Александър Христов - преди 2 часа
Когато някой тръгне да те бие, просто избягай като използваш атаките на Мортис
Венцислав Георгиев
Венцислав Георгиев - преди 2 часа
Моят Мортис е двайсти ранг
Венцислав Георгиев
Венцислав Георгиев - преди 2 часа
Мортис е много силен на шолодалн особено ако е със супер и така се хилва и ги цепи
Hatidje Musa
Hatidje Musa - преди 2 часа
Slavi praf si si mortis e truden imamgo znam kavo,ti e. No v nqkoi karti e silen
Kamen Marinov
Kamen Marinov - преди 2 часа
1000пъни
Константин Николаев
Константин Николаев - преди 2 часа
Всеки път
Iordan Tapakov
Iordan Tapakov - преди 3 часа
Slavi ела в клан кюфте и аирян седем човека
REAL_LIVE_AND_GAMING BTW
REAL_LIVE_AND_GAMING BTW - преди 3 часа
Sledvam te ot 3 год
Viktor Vaklev
Viktor Vaklev - преди 3 часа
Слави е най якият ютубър на света
Владимир Василев
Владимир Василев - преди 3 часа
Слави ще си купувам една оферта от 21 лева и преди да си я купя задължително ще проверя дали съм въвел кода theclashers
Преси bg.
Преси bg. - преди 3 часа
Който го гледа на 1000 лайка да ми лайкне коментара
Just Bg
Just Bg - преди 3 часа
Зaщо спря фортнaйтa
Aleks Aleks
Aleks Aleks - преди 3 часа
Аз предположих второ място с Джеси
The Vicktick
The Vicktick - преди 3 часа
Слави на 11.11 гледах твое видео отидох в brawl stars и отворих мини бокс и ми се падна spike
CROW И Разновидности
CROW И Разновидности - преди 3 часа
Слави вчера имаше безплатен мега бокс и то 2
# Чубаните
# Чубаните - преди 3 часа
На видеото коя митичка е най-добра спечели 1 място и с трите
Ангел З.
Ангел З. - преди 3 часа
Взимал съм победа с мортиз за 39 секунди
Цеци Цуцката
Цеци Цуцката - преди 3 часа
Аз съм успявал с Мортис да стана първи
ItsCatBrawl
ItsCatBrawl - преди 3 часа
Новия Б ролер от кутии ли е или от Трофи роуда?
Simeon Dimitrov
Simeon Dimitrov - преди 3 часа
Аз съм завършвал на 1-во място с мортис
Пресияна Бъчева
Пресияна Бъчева - преди 3 часа
Който мисли че слави е задобрял да удари лайк
Петко Вакарелски
Петко Вакарелски - преди 3 часа
Ав ндк ще 7ма ли книги
Dimitrina Arnaudova
Dimitrina Arnaudova - преди 4 часа
Слави, за мортис е нужно да си използваш лопатките за да избегваш изстрелите
Volen Borisov
Volen Borisov - преди 4 часа
Супер си
Георги Гроздев
Георги Гроздев - преди 4 часа
Да ама къде е тариоса?